Tur til Madonna med barnet 28.07.13

Vi hadde hørt at vi måtte gå til Madonna med barnet. Det vi hadde hørt var at det ikke var så lang tur, og heller ikke så hard så den ville passe fint for Maya. Vi fant ut at vi skulle gjøre det en av de siste dagene hun var med oss i ferien. For å komme dit kjørte vi fra Eggedal sentrum mot Haglebu, ikke så langt etter Eggedal tok vi av mot Vestbygda. Vi lurte på om vi hadde kjørt feil for det var mye lenger å kjøre enn det vi trodde. Endelig kom vi frem til parkeringsplassen :)  
 

  
Vi måtte lese litt før vi gikk videre ;) 
Det var veldig tilrettelagt med planker over myrene, og godt skiltet der det kunne være tvil om hvor videre.
  

  

 

  
Det bar oppover og litt bestikkelser må til for å orke å gå når man er 2 1/2 år. 
Hun gikk nesten hele veien opp, men måtte sitte litt på skuldrene til bestefar.
  
  
  
Vi begynte å nære oss, Madonnaen med barnet står på Bjørneskortenatten som er 1020 m.o.h. Vi brukte 1 time og 15 minutter fra bilen til toppen, inklusiv en liten stopp. 
   
   
  Veldig flott skulptur og en super beliggenhet, med en fin utsikt :) Historien bak er også spennende. 
  
    
 
Når vi er på tur har vi med oss niste og kakao. Vi koser oss masse når vi er på tur:)
 
Vi var på toppen i en drøy halv time, før turen gikk tilbake til bilen.
 
 
   
   
   
  
På veien ned måtte vi tulle og leke litt, vi var skumle, vi var troll og vi gjemte oss og så løp Maya og mormor fra bestefar. De gikk fort og veldig greit nedover vi brukte ca 1 time. 
  

Det ble en flott tur hvor vi var på farte i nesten tre timer. Det tar ta rundt en time hver vei, og det er en tur som passer for de fleste. Maya gikk nesten hele veien både opp og ned uten at hun plundret. Det var spennende å se Madonna med barnet og jeg kan anbefale denne turen til alle som har lyst til å komme seg ut på tur :) Her er noen sider du kan lese mer om denne eller andre turer ; Trillemarka , Opplev Trillemarka, Madonna med barnet , Sigdal og Eggedal Turistservice, Turforslag 


Kommentarer