Koser oss på hytta, selv om det er jobbehelg

Vi har fått gjort ganske mye denne helgen, og det er vi fornøyd med :) Den jobben Vidar gjør nå er ikke noe han gjør til daglig, så det bli en del tenking og han må prøve seg frem litt. Han er veldig nøye, det skal alltid bli perfekt, det er jo bra :) Jeg har vært håndtlanger, og har hjulpet til med det jeg kan. Etter at vi fikk levert materialer og før vi satt igjen fredag, spiste vi litt lunsj ute i et fantastisk vær.


Deilig med lunsj ute, eggerøre og spekeskinke / laks

  
Fredag skulle reisverket på plass, en vegg oppe, nr to igang med å snekres. Før tredje vegg skulle snekres var litt tenkearbeid
     
Begge endeveggene på plass, og endelig alle fire veggene. 

Fredag etter at vi hadde spist middag, og rydda ute og inne, bestemte vi oss for å gå en tur. Vi gikk tur retur Tempelseter, gikk fra hytta i 21 tiden og var tilbake i 22.30 tiden, det var nydelig med en tur. Det var fint vær til vi var rett ved hytta, da begynte det å blåse opp, det krøp seg til under 7 grader. 

  

Lørdag  var det å begynne på `n igjen. Vidar måtte først ned å kjøpe mer materialer så han ikke skulle gå tom i helgen.  


Når han kom tilbake var grillen klar, så da var det å servere en enkel lunsj bestående av grillpølser med dansk tilbehør. Ketchup, sennep, remulade, stekt løk, rå løk og sylteagurker.

 
Deilig med lunsj ute ved bålpannen

Lørdagens prosjekt var å lage ferdig taksperrene, det gjorde jo sitt til at været var så fantastisk :) Alt går mye enklere når en jobber ute i sånt vær :) 

 
Her er første taksperre lagd og testet ut, Vidar måtte gjøre om noe og etter det lagde han åtte til.

 
Middag ble grillet og spist ved bålplassen, oppskrift på Sommerkoteletter med tilbehør

Det var deilig med en strekk etter middag, helt til myggen fant ut at jeg var der

I dag var det å fortsette å jobbe. Vidar begynte med å sette opp alle ni taksperrene og forsterket veggene, dette gjorde han før lunsj.

 

Lunsj ute i nydelig vær og vi syntes vi har en fantastisk utsikt fra terrassen :) 

Etter lunsj var det å gå igang med taket, vi ble enige om at det skal gjøres ferdig før vi drar hjem. For da er det enklere å få over presenning og tette frem til videre jobbing neste helg.

  

Når Vidar har jobbet og jeg ikke har fått hjulpet til har jeg tatt bilder, lagd mat og oppdatert Lillian`s oppskrifter. I dag har ryddet og vasket i hytta, og deilig å få gjort det også :) Her er noen av bildene jeg har tatt i løpet av helgen. 

  
Vidar måtte teste om det ble plass til  doen og om vi fikk plass til å sitte der, før han satt opp flere vegger

 Ut på tur aldri sur :) 

 
Fra terrassen kl 22.30 torsdag og kl 00.30 natt til fredag
 
Lavskrikene holdt på rundt her, det var 4 - 5 av gangen og de kranglet om noen brødskiver

Nå har klokken passert 17.30. Vidar holder på med siste innspurt av taket, og jeg skal ut å hjelpe han med å sende planker. Det er mer kronglete bak med ujevnt underlag og masse trær. Jeg skal også begynne å rydde alt som kan ryddes. Når han er ferdig med taket, og vi får tettet det til skal vi hjem. Vi har ca 2 timer å kjøre så vi satser på å komme oss herfra i 19 - 20 tiden. 


Da ønsker jeg det en flott søndag, nyt en fantastisk sommerkveld :) 

Kommentarer