Flere prosjekter på hytta i sommer

Vi har lenge hatt lyst til å rive ned bar løsningen mellom kjøkken og stue, men har ikke prioritert det. Da vi kom opp hit 10 juli gikk vi i bort på annekset for å sjekke om det luktet mye lakk etter at vi hadde satt inn møblene søndag. Når vi var på annekset spurte jeg min Kjære....Hvor mye jobb er det å ta ned bar løsningen og flytte de skapene vi har ? Han sa det går fort det, men da blir det ikke sånn vi vil ha det for det mangler skap og skuffrekke. Jeg sa hvis det er greit for deg gjør vi det i morgen før datter med familie kommer, for da er det mer tumlepass for fire små, storesøster, og det blir enklere for de voksne. 

Vi ble enige om å gjøre så mye vi kunne, og startet å jobbe fredag morgen. Først rev vi ned bar løsningen, så resten av skapene, alt skulle flyttes, og en del skulle kastes. Jeg prøver å bistå så mye jeg kan, og er håndlangeren til Vidar.  Jeg benyttet muligheten til å vaske vegger der jeg kom til. Det ble i grunn kaos og rot over alt, og vi viste vi hadde 4 til 5 timer før gjengen skulle komme. 

 

 

Kjøleskapet har stått midlertidig i vindfanget, det ble satt på plass, og skapene som vi hadde og skal bruke ble også satt på plass. Midlertidig bruker vi skufferekken som er her, det som nå mangler til kjøkkenet har vi hjemme.  

Jeg har tatt noen bilder fra sommeren 2012 som jeg legger ut for å vise hvordan det var her før vi gjorde noe. Når klokka var 13.50 kom gjengen, da var det takk og lov bare noen småting som manglet, og som Vidar kunne gjøre selv om de var kommet. Alt var også ryddet tilbake på plass, har lagt ved to bilder av hvordan det ble og hva vi rakk å gjøre. 

   

  

  

Torsdag og fredag denne uken fortsatte vi på annekset, vi fikk satt inn den siste køyesenga som hadde stått i boden, og jeg fikk ryddet og kastet en del. Vidar hadde kommet på at han hadde et skap han kunne bruke som over skap, i tillegg til det ene vi hadde tatt ned. Han bestemte seg for å lakkerer de skapene og sette de opp, men først måtte han lage hull til ventilatoren. 

 

Etter å ha lakkert, skapdører, og diverse som skulle lakkeres, ble det satt på plass, nå blir det som det er midlertidig. Det mangler ikke så mye til kjøkkenet, men det ble et par hull i gulvet etter at vi flyttet om, det skal tettes, og pipa skal fikses der hvor bar løsningen sto. Det regner vi med å få gjort i løpet av sommerferien. 

 

I går fikk vi gjort en innsats ute, det var deilig å få gjort, mye rot etter alt vi har holdt på med. Nå er tre av fire vegger på ny bod ferdig. Målet for sommeren er å få ferdig alle fire veggene utvendig, det som er inne kan tas utover ettersommer og høst. 

 

Dette var noe av prosjektene vi holder på med her på Blåbærtoppen, vi har fått gjort mye mer enn vi hadde trodd. Planen for sommeren var å få opp vegger utvendig på boden, alt som er gjort på annekset er bonus. Vi hadde planer om å ta kjøkkenet i løpet av året, og der var supert å få gjort nå. Det ble en helt annen romfølelese, og så mye lyser og triveligere :) Fortsatt har vi en del vi ønsker å gjøre, men det får komme etterhvert. 

Nå er Vidar i gang med inngangspartiet på hytta som han har snakket om å få gjort mens vi er alene, for nå er det bare hull rett ut fra døra ;) 

 

Han regner med å jobbe noen timer nå på formiddagen, etter det har vi planer om en ut på tur hvor det blir vet vi ikke ennå, det kommer an på når vi klarer å komme oss avgårde. 

Ha en flott lørdag og nyt en flott sommerdag !

Kommentarer

  1. Så fint det blir, dere er flinke:) dere finner stadig nye prosjekter:) jeg gleder meg til å komme opp å se med egne øyne. Ha en fortsatt fin ferie og kos dere med prosjekt og turer;) klem fra oss

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Anita :) Ja det begynner å hjelpe, og vi får gjort litt etter litt. Håper vi får til en helg enten her eller på Veggli snart. Ha en fortsatt fin ferie dere også :) Klem tilbake

      Slett

Legg inn en kommentar

Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.