Jul på hytta, og avslutning av prosjekter for i år :)

Vi har hatt flere forskjellige prosjekter på hytta i år, og det som har vært det mest omfattende er den ny boden. Her har vi to rom, i det ene har vi en køyseng, og etterhvert skal det noen skaper og benker inn. I det andre rommet har vi pumpedusj, snurredass og lagringsplass til tørrvarer. Målet vårt var å bli ferdig til jul, lille julaften av det så godt som ferdig :) nå mangler bare noe småtteri. 

 


Det er deilig å ha en do som er nesten som hjemme, i boden er det varmt, så det blir veldig annerledes enn utedoen. Det er deilig å få tatt seg en dusj også :) Varmtvanntanken er kun 10 liter, men den er veldig effektiv, og varmes fort opp igjen. Det vi merker er at vi må oftere ned å fylle vann, det går mye mer vann her nå enn det noen gang har gjort, men det er absolutt verdt det. 
  


  

  

Det vi brukte som vaskerom, har vi også fått endret noe på, fortsatt er det mer vi skal gjøre her, men det tar vi senere. Det å få inn fryseren her var topp, og skapet passet veldig bra inn :) Det ble enklere å ha det ryddigere her nå som vi ikke må ha alt som vi hadde her før.  


Jeg pynter ikke mye på hytta til jul, men litt blir det, og det syntes jeg alltid er koselig :) Vi syntes vi har fått en helt annen stue / kjøkken del etter at vi byttet ut vinduene. Det har blitt så mye lysere i hele hytta :) 
 

 


 


Vi er godt fornøyd med alt vi har fått gjort her på Blåbærtoppen etter at vi kjøpte hyttene i  mai 2012. Vi har tatt litt etter litt, og kommer til å fortsette med det. De prosjektene vi har igjen er mindre enn de vi har hatt. Min Kjære og jeg har i mange år sittet å lagt planer for hvordan vi ville hatt det hvis hytta hadde vært vår. Vi syntes det er moro at vi har fått til alt vi har gjort, og at det er felles prosjekter vi holder på med. Vi legger alltid planer for hva vi skal prioritere, og vi utfyller hverandre godt i det som skal gjøres. Det er så klart en veldig skjevfordeling, for det er min Kjære som gjør det meste, men jeg er en helvetes god håndtlanger ;) 

Dette har vært vår drøm i mange år, og nå ser vi at vi snart er i mål :) Vi syntes vi er heldig som har denne plassen å dra til, og vi er her så mye vi får til. Når også barn, svigerbarn og barnebarn koser seg på hytta, kan ikke jeg ha det bedre noe annet sted på denne jord :) 

Ønsker deg og dine en flott 1. juledag 


Kommentarer