Ut på tur, i dag på ski, Sleggeberget - Istjenn retur

I dag ble det første skitur for i år, det hadde kommet 10 cm nysnø så vi tok sjansen på å gå fra hytta mot Istjenn. Det var ikke kjørt opp løyper fra oss og oppover, men vi regnet med at jo lenger opp vi kom, jo mer sannsynlig at de hadde kjørt.  

 


Det ble noe tynger å gå oppover i dag, enn det pleier. Det er stigning så godt som hele veien fra hytta opp til Istjenn. 
  


Det var flott nå vi kom oppover, men fortsatt ikke løyper og ikke så mye snø som vi håpet. 

 

I dag gikk vi over Istjenn, og hadde planer om å gå til krysset i enden av vannet. Vi hadde tenkt å sette oss der å spise lunsj, men valgte å gå litt lenger før vi stoppet. 

  


Det ble kaldt å sitte i ro, så vi valgte å ikke sitte lenge før vi begynte å gå videre. Vi ble enige at vi var fornøyd å valgte å gå tilbake til hytta. 

 

 


 

Noen steder var det mer kronglete enn det pleier, siden det manglet løyper, men det gjorde ikke noe. Blir bare litt annerledes, og uansett var det en fin dag og jeg fikk tatt masse bilder som vanlig i løpet av turen. 

 

 

Tilbake til hytta fra Istjenn er det tre lange strekninger nedover, og det var annerledes når det ikke var kjørt. Det er mye stein som er i løypa, og det var såpass lite snø at jeg tok det litt forsiktig. Når jeg var nede fra den verste av de tre, måtte jeg innrømme at det var både spennende og moro :) 

 


Det ble en fin skitur selv uten løyper, deilig å endelig komme seg ut på ski :) Vi har hatt mange flotte turer i området i løpet av åra, og håper at 2015 skal bli et like bra år. 

Ha en fin fredag, hva enn du skal. 


Kommentarer

  1. Det så Hærlig ut og som vanlig mange flotte bilder😊 ha en fortsatt fin helg😊

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk :) Det var deilig å endelig komme seg ut på ski :) Ha en fin helg, og kos dere masse med Thea <3

      Slett

Legg inn en kommentar

Når du skal kommentere skriv i feltet. Det står kommenter som, har du ingen av nevnte identiteter velger du Anonym. Trykk publiser, da må du bekrefte at du ikke er robot.Trykk så publiser.