Hytta før og nå i bilder

For 3 år siden dro vi oppover i påsken, og vi hadde fått muntlig bekreftelse at hyttene var våre. Vi ble enige om å vente med oppussing, og det vi hadde lyst til å gjøre til vi hadde skrevet under papirene. Så den første tiden gikk med til rydding, kasting og vasking. 

Det eneste som ble gjort den påsken var å lage platting, den som var der var  så liten at det så vidt var plass til bord og fire stoler. Vi viste vi ble flere i påsken, og syntes det var fint å ha et sted å sitte ute. Vi hadde denne plattingen frem til terrassen ble byget i 2013.

03.03.12
01.05.12
 25.03.15
Sånn ser terrassen ut i dag

Under er noen bilder av hytta, annekset, boden og utedoen. Vi har gjort lite utvendig på bygningene, og det trengs å males og gjøre annet forefallent arbeid. Vi har har pusset opp utedoen, og gjort litt forskjellig på annekset, og boden var ferdig til jul 2014. Det er hytta vi har prioritert å pusse opp.

 
Annekset og utedoen  01.04.12      Annekset, utedoen og boden 25.03.15

 

         Annekset og hytta 01.04.12            Annekset, hytta og boden 25.03.15

Hytta og utedoen 01.04.12
Hytta, utedoen og boden 25.03.15

Vindfanget; ble ikke brukt som hovedinngang før vi byttet dør for ca 1 1/2  år siden. Her var det en brun bod dør, og det var veldig mørkt rom. 

31.03.12

Døren er byttet og som det kommer frem på bildet er det en hvit dør med vindu. Vi ønsket mer lys inn i dette lille rommet. Det er byttet ut skap som er en del større enn del gamle. Vi har kjøpt skostativ og knagger på Ikea, for å få utnyttet plassen best mulig. Vi er ikke ferdig med dette rommet, det skal males, og så få vi se om vi skal ha flere skap, eller gjøre noe på en annen måte. 


 
Bildene er tatt 23.03.15

Inngang bak/ vaskerom; dette ble brukt som inngang inntil vi fikk bytta døra i vindfanget. Det er et smalt rom, som har blitt brukt som vaskerom, nå blir det brukt mest til lagring. Vi har satt opp en del kroker og knagger her også, i tillegg fått inn skap og fryseboks, og en liten vask. Vi har flere planer for dette rommet, vi skal male og så får vi se hva mer vi gjør.

 
31.03.12                                             23.03.15
 
31.03.12                                             23.03.15

Den aller største forskjellen er soverom, stue/ kjøkken, her er før og nå bilder. Det er dårlig kvalitet på før bildene, men jeg har valgt å ta de med.

31.03.12
23.03.15
 
Soverom 1
  
Soverom 3 

Soverom 2 og 3 den 23.03.15

Det var et lite kjøleskapet som sto her til over påske 2012. Det var liten plass, men så lenge det var utleie hytter så gjorde det nytta si. 

31.03.12
23,03.15

Kjøkken; her var det barløsning, det var ikke ventilator, og det var mørkt og trist. Nå derimot har det blitt lyst og trivelig, jeg koser meg når jeg lager mat og vasker opp. Her har jeg alt jeg trenger, og nylig byttet vi vinduet noe jeg ble veldig fornøyd med  

31.03.12 
25.03.15
I stua var det spisestuebord og salong, motsatt av der vi har plassert det nå. Det var en gammel stor ovn som tok mye plass. Det var ganske så mørkt i hele rommet så når vi fikk tatt ned barløsningen i tillegg til å male, virket rommet mye større enn tidligere. Det hjalp også veldig å bytte vinduene som vi gjorde sommeren 2014. 

     

  




Noen flere bilder fra kjøkken, stue som er tatt 23.03.15 

 


 

Vi er godt fornøyd med det vi har fått gjort de tre årene som har gått. Vi har tatt litt etter litt, både på grunn av tid og økonomi. Vi har bodd oss til, og funnet ut hva vi ønsker å gjøre, og hvordan vi skal prioritere. Hver år har vi hatt et større prosjekt. 2012 ble det meste som er gjort innvendig i hytta ferdig. 2013 var prioritert å bygge terrasse , og gjøre grunnarbeidet til boden. I 2014 var prioriteten å bytte vinduer i stua og kjøkkenet, og få ferdig boden. Etter at boden ble ferdig er det en helt annen verden å være her lenger perioder av gangen. I boden er det godt lagringsplass, pumpedusj og snurredass. I det andre rommet er det et ekstra soverom, så vi har tatt bort køyesengen på det midterste av soverommene på hytta. Fortsatt har vi 12 sengeplasser på annekset, hytta og boden. 

 


Vi har gjort noe på annekset, pusset opp utedoen og lagd en uteplass som vi prøver å bruke når det er vær til det. Jeg har flere sider her på bloggen som dreier seg om hytta og prosjektene vi har hatt i de tre årene som har gått siden vi kjøpte for oss.....DRØMMEPLASSEN :) 


Kommentarer