Palmanova, Mallorca 25.08 - 03.09.16

I fjor var vi i Alcúdia i slutten av september sammen med min søster og svoger. Vi syntes det var flott på Mallorca og ønsket å ta turen igjen. Denne gangen snakket vi med andre som hadde vært en del på Mallorca, og av flere fikk vi anbefalt Palmanova. Vi tok rutefly og bestilte hotell gjennom Booking.com. Det ble ikke i Palmanova med rett i nærheten, vi havnet på leilighetshotellet Roc Portonova. Her noen bilder fra balkogen, og området rundt hotellet 





Vi gikk tur hver dag både korte og lange, noen dager gikk vi i flere timer og selv om det var varmt, var det deilig å gå. Vi gikk fra hotellet mot Magaluf flere ganger. Noen ganger gikk vi langs vannet, mens andre ganger gikk vi runder, da ble det både langs vannet og veien.   









Vi gikk også flere turer motsatt vei, fra hotellet mot Palma. Da gikk vi også langs veien og langs vannet der det gikk. Det var mange flotte steder. 













Vi var veldig imponert over gang og sykkelstiene, og hvor tilrettelagt det var for alle. Det var treningsapparater og lekeapparater mange steder



På turene vi gikk var det mye flott å ta bilder av, det var flotte bygninger og mye annet.








I Magaluf var det mye spennende å ta bilde av, og stedet bærer preg av at det er de unge som er målgruppen.



Vi spiste på mange forskjellige steder og spiste mye god mat. I nærheten av hotellet var det et lite spisested hvor vi spiste flere ganger. De hadde rå god pizza, og der var de veldig hyggelige. 

Vi hadde flotte dager på Mallorca, men vi syntes det var veldig varmt. Vi brukte dagene til turer, på solsenga, badet masse, satt i skyggen på balkongen, og bare tok livet med ro. Vi satt lenge til måltidene, og når vi satt oss for å ta en øl. Det var mye folk og mye å se, og vi fant ut at det var greit å gå ut sent for da var temperaturen noe lavere. Vi var på flere puber og barer hvor det var underholdning, men det ble ikke sene kvelder for det orket vi ikke. I området Palmanova og Magaluf er det mye å se og gjøre, og helt klart noe for en hver smak. Det at det ikke tar mer enn 3.5 time med fly fra Gardermoen til Palma, har også en del og si for vår del. 

Vi syntes Mallorca er flott og håper å få til en tur neste år også, men da ønsker vi å dra noe senere på grunn av varmen. Vi har mye vi har lyst til å se og gjøre om vi får til å komme tilbake. Vi syntes det er spennende å komme tilbake steder vi har vært, for da kan vi utforske ennå mer og se mer om vi ønsker.

Kommentarer